Luxe vakanties – Wij regelen uw droomvakantie in stijl - Silverjet.nl (2024)

Bij IKOS draait alles om de beleving van "Unconditional Luxury”. Het concept van oneindige luxe. Dit concept, geïnspireerd door de Griekse gastvrijheid - PHILOXENIA - vormt de kern van de uitmuntende service binnen deze hotelgroep. Bij IKOS geloven ze dat de beste, meest authentieke service uit het hart komt. De service, de kwaliteit en de sfeer maken dat gasten keer op keer terugkomen bij deze luxe resorts in Spanje én Griekenland.

8-daagse vliegreis o.b.v.all-inclusive - Indicatieprijs september 2024 € 3.318,- p.p
  • ActiveAll InclusiveFamily

    Ikos Olivia

    Gerakini - Halkidiki - Griekenland

    ActiveAll InclusiveFamily

    Met het ‘Unconditional Luxury’ all-inclusive concept zorgt het Ikos Olivia Resort voor een fantastische vakantie-ervaring in Halkidiki. Bij Ikos wordt geleefd volgens de filosofie van onvoorwaardelijke luxe waarbij waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn. Of u nu als stel reist of met het gezin, Ikos Olivia is een ideale bestemming voor een ontspannen vakantie.

    Bekijk ›

    v.a. € 2.025, - p.p.

    24-okt-2024

    7 nachten

    2 personen

8-daagse vliegreis o.b.v.all-inclusive - Indicatieprijs augustus 2024 € 4.263- p.p
8-daagse vliegreis o.b.v.all-inclusive - Indicatieprijs september 2024 € 4.389,- p.p
  • ActiveAll InclusiveFamily

    Ikos Andalusia

    Estepona - Costa del Sol - Spanje

    ActiveAll InclusiveFamily

    Het exclusieve Ikos Andalusia brengt een nieuwe standaard van luxe naar de Costa del Sol. Het 'Unconditional Luxury' all-inclusive concept van de Ikos-keten staat bekend om zijn superieure kwaliteit en het zal u dan ook aan niets ontbreken.Tijdens uw verblijf kunt u golfen bijde exclusieve Los Naranjos Golf Club incl greenfee (1x per persoon per verblijf).

    Bekijk ›

    v.a. € 3.609, - p.p.

    10-sep-2024

    7 nachten

    2 personen

8-daagse vliegreis o.b.v.all-inclusive - Indicatieprijs augustus 2024 € 5.862- p.p
  • All InclusiveFamilyWellness

    IKOS Porto Petro

    Porto Petro - Mallorca - Spanje

    All InclusiveFamilyWellness

    Tussen twee pittoreske zandbaaien ligt het Ikos Porto Petro voor een heerlijke vakantie in stijl. Het exclusieve all-inclusive programma van de hotelgroep is slechts een van de vele hoogtepunten van dit nieuwe resort op Mallorca.

    Bekijk ›

    v.a. € 3.814, - p.p.

    25-jun-2024

    7 nachten

    2 personen

8-daagse vliegreis o.b.v.all-inclusive - Indicatieprijs augustus 2024 € 4.556,- p.p
  • ActiveAll InclusiveCulinairDesignFamily

    Ikos Odisia

    Dassia - Corfu - Griekenland

    ActiveAll InclusiveCulinairDesignFamily

    Ikos Odisia is de nieuwste Griekse parel binnen de Ikos-keten en ook hier staat de inmiddels bekende Ikos-filosofie centraal: onvoorwaardelijke luxe en een onvergetelijke vakantie creëren waarbij het u aan niets zal ontbreken. Eindeloze mogelijkheden zijn inbegrepen in uw verblijf. Of u nu dineert met gerechten bereid door chef-koks met Michelinsterren, heerlijke wijnen en co*cktails proeft die zijn bereid door bekroonde mixologen: alles is inbegrepen.

    Bekijk ›

    Prijs op aanvraag

8-daagse vliegreis o.b.v.all-inclusive - Indicatieprijs augustus 2024 € 5.070,- p.p
  • ActiveAll InclusiveCulinairFamilyRolstoelvriendelijk

    Ikos Aria

    Kefalos - Kos - Griekenland

    ActiveAll InclusiveCulinairFamilyRolstoelvriendelijk

    Ikos Aria is gelegen in Kefalos in het zuidwesten van het eiland Kos. Met een ‘Unconditional Luxury’ all-inclusive concept van de bekende Ikos-keten geniet u in Ikos Aria van een vakantie-ervaring, waarbij elegantie en kwaliteit hand in hand gaan.

    Bekijk ›

    Prijs op aanvraag

8-daagse vliegreis o.b.v.all-inclusive - Indicatieprijs september 2024 € 2.884,- p.p
  • ActiveAll InclusiveCulinairFamilyHoneymoon

    Ikos Dassia

    Dassia - Corfu - Griekenland

    ActiveAll InclusiveCulinairFamilyHoneymoon

    Dit all-inclusive resort gelegen aan een fraaie baai en omzoomd door het groene, heuvelachtige achterland en een 600 meter lang zandstrand in het noorden van Corfu wordt gekenmerkt door een moderne mediterrane stijl. Het ‘Unconditional Luxury’ all-inclusive concept van Ikos legt de nadruk op elegantie en kwaliteit. Ikos Dassia is een ideaal resort voor zowel families met kinderen als voor koppels.

    Bekijk ›

    v.a. € 1.647, - p.p.

    21-okt-2024

    0 nachten

    2 personen

Culinair

Bij IKOS Resorts geniet u van een uitstekende culinaire ervaring met Michelin-waardige menu's. Proef verfijnde Franse, Italiaanse en Griekse gerechten, maak gebruik van de Dine Out Service voor lokale specialiteiten en kies uit 300 wijnlabels. Geniet van uitgebreide buffetten en verfrissende ijsjes, bestel co*cktails bij het zwembad en strand, of maak gebruik van de 24-uurs roomservice.

Familievakantie

Het resort biedt tal van activiteiten, waaronder knutselen, sportactiviteiten, zwemmen in het kinderzwembad en een Eco-leerprogramma . 's Avonds is er entertainment met livemuziek en films. Tevens verblijven kinderen vaak gratis bij twee volbetalende volwassenen. .

Deluxe Collection

De Deluxe Collection bij IKOS Resorts biedt extra luxe en comfort. Van champagne bij aankomst, een gratis dag met een Tesla en een privé diner op het strand. Tot een snelle check-in, premium minibar-upgrades, exclusieve eetervaringen, een eigen zwembad , een exclusief strandgedeelte met verbeterde service en nog veel meer.

Silverjet selecteert het beste van wat de wereld u te bieden heeft.

Silverjet Vakanties is toonaangevend specialist in luxe vakanties. Wij stemmen uw vakantie af op uw agenda en verzorgen uw reis tot in het kleinste detail. Om deze zo aangenaam mogelijk te laten verlopen werken wij uitsluitend met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en zorgvuldig op kwaliteit geselecteerde accommodaties
met een hoog serviceniveau.

Bovendien kunt u vertrekkend vanaf Schiphol, Eindhoven, Rotterdam, Düsseldorf of Brussel gratis gebruik maken van de Executive Lounge. Bij aankomst op uw vakantiebestemming is tevens uw privétransfer altijd inbegrepen.

Luxe vakanties – Wij regelen uw droomvakantie in stijl - Silverjet.nl (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Manual Maggio

Last Updated:

Views: 6112

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Manual Maggio

Birthday: 1998-01-20

Address: 359 Kelvin Stream, Lake Eldonview, MT 33517-1242

Phone: +577037762465

Job: Product Hospitality Supervisor

Hobby: Gardening, Web surfing, Video gaming, Amateur radio, Flag Football, Reading, Table tennis

Introduction: My name is Manual Maggio, I am a thankful, tender, adventurous, delightful, fantastic, proud, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.