Harley-Davidson | Test de gode motorcykler til salg | 123mc (2024)

Gem/overvåg søgning

Gem og overvåg denne søgning og få besked, når der kommer nye og nedsatte motorcykler, der matcher din søgning

12 næste 14

Hvor populær er din MC?
Efterspørgsel af motorcykler fra søgende købere

Hvilken Harley-Davidson-motorcykel skal du vælge?

Er du klar til at køre, men usikker på hvilken motorcykel du skal vælge? De fleste Harley-Davidson-modeller er cruisere eller choppere, men det betyder ikke, at der ikke er en anden slags maskine til dig. Harley-Davidson har produceret flere gode motorcykler siden 1904. I løbet af denne tid har de introduceret mange forskellige modeller. I dag er deres sortiment opdelt efter følgende modeller: Harley-Davidson Street, Sportster, Dyna, Softail, V-Rod, Touring, S Series, CVD og Trike.

I hver kategori finder du endnu flere modeller, hvilket indikerer, at det samlede sortiment er stort. Og som følge af den lange, aktive tid på motorcykelmarkedet er der også introduceret en række fede Harley-Davidson-modeller, du selvfølgelig fortsat kan finde som brugte hos os. Du har derfor gode chancer for at få dine ønsker opfyldt. Det vigtigste er, at du vælger en, som passer til de ture, du vil bruge maskinen til.

Tænk derfor over:

  • Hvordan skal du bruge motorcyklen: til korte ture, lange ture eller lidt af begge dele?

  • Vil du køre med en passager: skal for eksempel din partner med på turen?

  • Hvilken kørestilling skal styret have: aggressiv, afslappet, fremadvendt eller opretstående?

  • Skal den have vindskærm eller kåbe: skal du køre langt uden at få ondt i nakken?

Derudover hænger dit budget og dine ønsker naturligvis sammen. Heldigvis har vi hos 123mc et bredt udvalg af brugte Harley-Davidson-modeller til salg fra forhandlere og private sælgere i hele landet. Nogle af vores motorcykler har næsten ikke mærket asfalten endnu, mens andre har nogle år bag sig. Og det påvirker prisen. Men er maskinen vedligeholdt og i god stand, kan du være næsten sikker på at få en god køremakker i mange år.

Se alle vores brugte motorcykler til salg i Danmark.

Populære motorcykler siden 1907

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at Harley-Davidson kan bryste sig af at være en af de mest prominente producenter af motorcykler. Som den fjerde ældste producent af motorcykler har de nemlig mange års erfaring i at fremtrylle fantastiske tohjulede køretøjer med masser af hestekræfter. Dog er komforten bestemt også i højsædet, hvilket især ses i deres mange cruisere og choppere.

Den første motorcykel fra Harley-Davidson så lyset i 1904, hvor Arthur Davidson og barndomsvennen William S. Harley fiflede lidt med at lave motoriserede motorcykler i Wisconsin, USA. Det var dog først i 1907, tre år senere, at virksomheden officielt blev grundlagt i et lille skur, som blev stillet til rådighed af Arthur Davidsons far. Siden er det gået stødt fremad med at designe ikoniske motorcykler med attitude. I dag har den verdenskendte motorcykelproducent nemlig solgt over fem millioner maskiner til ryttere verden over.

Et eksempel er den ikoniske tocylindret V-motor med 45 grader cylindervinkel, der i dag stadig står som en klassisk Harley-Davidson motor. Opbygningen af motoren muliggør en pladssparende konstruktion, men giver samtidig en uregelmæssig tænding. Cylinderne tænder hver for sig i 315-405 grader, hvilket giver Harley-Davidson V-Twin motoren sin karakteristiske lyd, som ofte siges at lyde som "Potato Potato".

Fælles for alle motorer ofte er det ikoniske design og moderne teknologi, så du får kraft, stil og en ægte køreoplevelse – i byen såvel som på landevejen. Et andet eksempel er fra serien Adventure Touring. Her bliver alle veje omvejen til enestående eventyr. En Harley-Davidson er som ingen anden bygget til at rykke grænser og æde kilometer, uanset hvor den er.

Udlev drømmen med en Harley-Davidson til salg

Drømmer du om din første Harley-Davidson kværn, eller skal du forny den gamle? Vi tør næsten garantere, at du kan finde den rette model hos os. Som tidligere nævnt er Harley-Davidson den fjerde ældste producent af motorcykler. Derfor finder du mange forskellige modeller på markedet, eftersom der gennem årene er blevet introduceret en lang række MC'er af Harley-Davidson. Mange af disse modeller adskiller sig med hensyn til et væld af faktorer og punkter.

Vi kommer dog ikke uden om deres afslappede cruisere og choppere. Der er øvrige producenter af såkaldte cruisere, men kun ganske få kan sidestilles med Harley-Davidson, der – uden tvivl – defineres som værende en ægte cruiser. Derfor er det oftest også i retning af en sådan MC, som de fleste motorcykelentusiaster vælger at gå, hvis de søger en motorcykel med afslappet siddestilling.

Nutidens MC'ere fra det amerikanske brand er driftssikre, og ejerne fortæller sjældent om problemer. Det gør, at modellerne ikke mister meget værdi. Et eksempel er den tidløse klassiker Road King, der fungerer godt til korte såvel som lange ture. Her kan du få en fantastisk lyd, mens du læner dig tilbage på din cruiser. Så mangler du bare den rette MC-beklædning, der både beskytter og udstråler kvalitet.

Måske ønsker du selv om at køre langs Route 66 på en motorcykel fra Harley-Davidson? Her starter drømmen for mange, men drømmen kan sagtens udleves på de danske landeveje. Derfor bør du naturligvis også finde en appellerende MC fra Harley-Davidson blandt udvalget af brugte MC'er her på siden. På den måde kan du cruise langs landevejen på en ægte Harley-Davidson motorcykel.

Harley-Davidson handler om passion

Ejere af motorcykler fra Harley-Davidson har et helt særligt sammenhold og fællesskab. Og vi taler ikke kun om den ene dag på året, hvor mange tager turen til forlystelsesparken Bakken. Det beviser, at der er tale om entusiaster, der har en særlig passion for motorcykler og at cruise på landevejen. Det betyder også, at hvis du investerer i en motorcykel fra Harley-Davidson, køber du ikke blot en brugt MC. Du køber derimod et fællesskab, hvad end motoren er brugt eller ny.

Harley-Davidson er en producent, der ønsker at leve op til deres vision om at kunne opfylde drømme. Det gør de ved at tilbyde ekstraordinære motorcykler og kundeoplevelser, der er ud over det sædvanlige. Med en MC fra Harley-Davidson får du muligheden for at udleve din passion for motorcykler og frihed – og det er dét, der er målet med en sådan MC.

Mangler du ekstraudstyr til din nye kværn? Husk, at vi hos 123mc selvfølgelig også har mange forhandlere og private, der tilbyder brugt MC-tilbehør og reservedele rundt om i landet.

Ofte stillede spørgsmål om Harley-Davidson motorcykler

Hvorfor er Harley-Davidson motorcykler så populære?

Siden den første Harley-Davidson motorcykel så lyset, har producenten designet ikoniske motorcykler med attitude. Politiske udtryk, status, en særlig ånd. En måde at udtrykke din holdning til samfundet gennem stil - og det har mange ryttere stor glæde af, hvilket bl.a. ses i mængden af Harley-Davidson tøj. Og så lyder de bare fremragende.

Hvem er Harley-Davidson?

Harley-Davidson er ikke - og har aldrig været - en person, når vi taler om motorcykler. I stedet er firmaet startet af unge William S. Harley og Arthur Davidson i Wisconsin, USA, 1903. På under 20 år blev Harley-Davidson en af verdens største motorcykelproducenter.

Er Harley-Davidson motorcykler værd at købe?

Svaret er et rungede ja. Nutidens MC'er fra det amerikanske brand er driftsikre, og ejerne oplever sjældent problemer. De mister ikke særlig meget værdi, og du vil bl.a. få fantastisk lyd, mens du læner dig tilbage på din ægte cruiser. Særligt Road King er en tidløs klassiker til korte såvel som lange ture, takket være robust design og touring-egenskaber.

Hvor meget vejer en MC'er fra Harley-Davidson?

Hvis du vil have en let motorcykel, så er Harley-Davidson måske ikke noget for dig. Cruiser-motorcykler vejer gennemsnitligt 180 til 220 kg, men de fleste Harley-Davidsons kommer helt op på over 300 kg. Sætter du dig f.eks. op på en Road Glide Special 2020-model med V-Twin motor, får du 371 kg tørvægt.

Harley-Davidson | Test de gode motorcykler til salg | 123mc (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nicola Considine CPA

Last Updated:

Views: 5487

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nicola Considine CPA

Birthday: 1993-02-26

Address: 3809 Clinton Inlet, East Aleisha, UT 46318-2392

Phone: +2681424145499

Job: Government Technician

Hobby: Calligraphy, Lego building, Worldbuilding, Shooting, Bird watching, Shopping, Cooking

Introduction: My name is Nicola Considine CPA, I am a determined, witty, powerful, brainy, open, smiling, proud person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.